News

Meta 1 year

18/04/2020

Meta is 1 year today. We wish her and her sibling a happy birthday. We want to share some pictures of Meta that shows her personality in e great way.

CA-Kullet

27/02/2020

We have confirmed Arven in pregnant. It is at least 4 puppies

en-C-Kullet

17/02/2020

Tundra har vært på ultralyd og fått bekreftet drektighet. Blir spennende å se hvor mange hun får denne gangen da hun har vært vanskelig å telle valper på tidligere.

Parring gjennomført mellom Vossasvarten's C'Tundra og Muste. Nå ventes det i spenning for å se om Tundra blir drektig. Dette vil være Tundras siste kull.

Etter mye arbeid over lang tid, snøsmelting (portene var selvfølgelig på fjellet UNDER all snøen) og frakt fra Bjørga til Skibotn kan vi herved erklære løpegården som ferdigstilt!

Meta er en liten hvit dott som er flyttet inn til oss. Meta er fra Ispoten Siberian Husky på Senja.

Da var de to siste tilskuddene til flokken vår kommet i hundegården. Tidligere eier David reiste nordover med dem og vi fikk en helg sammen med fine turer på slede og til fots.

Det ble en flott treningstur med unghundene i lead. Soica og Arven er ganske flinke selv om Arven ikke helt forstår hvorfor vi skal gå dit far sier.

Da var TromsQuest 2019 overstått for denne gang. Vi hadde en bra gjennomkjøring og endte på en fjerdeplass.

Endelig snø å kjøre på. Vi er heldige som har så gode kjørevenner som lar oss komme å bruke løypene deres.

Endelig var det ferie for oss også. Ferien ble tilbragt på hytta i Bjørga hvor vi har flotte treningsforhold. Selv om det var litt regn ble det mange fine turer.