A-Kullet

Født 26.02.2016

20.03.16

Veiedag. Det ser ut for at valpene har en bratt vekstkurve. Vi har ikke startet med tilleggsforing, da valpene er god og rund og morsmelken er best for valpene. Tundra er blitt roligere i forhold til at det kommer noen og ser på og holder valpene. Aktiviteten er økt betraktelig i valpekassen.

30.03.16

Vi har begynt å fore valpene med våtfor noe de liker godt. Det er blitt mye fart i med leking og slåssing. Valpene har vært med på hytta i påsken noe de taklet meget godt i selskap med 2 huskyer. De har vært sosialisert med "fremmede" vokne og barn. har vært på 3 kjøreturer, de legger seg og sove når vi kjører bil.

26.02.2016

Vi fikk 5 valper i kullet til Tundra og Hero, 2 hanner og 3 tisper. Alle helt sorte. Fødselen varte i 1 time og 25 minutt mellom første og siste valp.

Er imponert over valpene, bare noen minutter etter at de var født var de i pattingen.

Tundra er veldig redd for valpene hun krøller seg rundt dem når vi kommer inn til valpekassen. Hun liker ikke at vi tar på dem, og hun vasker dem om vi gjør det

10.03.16 

I dag har veid valpene og tatt bilder. Tundra ble veldig stresset da vi tok valpene ut for å skifte i valpekassen. I går klippet vi klørne på valpene. Dette er viktig da skarpe klør går ut over juret til Tundra. Vi går tur med Tundra hver dag for å holde henne i form, men etter ca en km så bråsnur hun og vil hjem.

Katta som var bestevenn før valpene kom, er ikke populær lengre. Hun får ikke gå forbi døra i gangen, da jager Tundra henne på vaskerommet eller i stua.

12.04.16

Nå er det mye fart i valpene de løper rundt i stua sloss med hverandre, biter Tundra og springer under sofaen og gjemmer seg. Katta får også gjennomgå når de når henne. Vi tar valpene med oss på kjøretur nesten hver dag. Har vært på besøk hos Hero som også til tider fikk smake valpetennene. Vi er nøye med at valpene får kontakt med andre mennesker og spesielt barn. Tundra bruker mye tid på å dressere valpene, synes til tider at det går hardt for seg når de setter seg opp mot henne. Vi er begynt å fore litt med tørtfor noe de liker veldig godt.


Valpenes vekst


Valpene

Hannhunder

Bjørgaskogens A'Tero

Her har vi kosegutten. Ligger som regel inntil moren i valpekassen. Frisk og aktiv type som løfter seg opp på føttene og prøver å gå. 

Pretasjoner:

Godkjent ettersøkshund, 1 premie på jaktprøve

 Resultater

Bjørgaskogens A'Mimir

Han er valpen som ble født først og er størst i flokken. Har fra første dag vært sjef ved pattene. 

Prestasjoner:

Resultater

Tisper

Bjørgaskogens A'Alva

Hun virker rolig og trygg, gir fra seg "godlyder" og strekker seg når vi stryker henne. 

Prestasjoner:

Godkjent ettersøkrhund, 1 preme på jaktprøve

Resultater

Bjørgaskogens A'Turboline

Hun var den andre valpen som ble født. Hun var fra første stund veldig aktiv. Hun har vel fortjent navnet sitt.

Prestasjoner: 

Resultater

Bjørgaskogens A'Mira

Hun er den valpen som virker mest nysgjerrig. Hun snur seg og lukter ekstra når en stikker en finger til henne. 


Prestasjoner:

Godkjent ettersøkshund, 2 førstepremier på jaktprøve

Resultater Bildegalleri A-kullet