Nyheter

Sesongens siste løp var noe vi hadde sett veldig frem til. Sist gang Andreas kjørte dette var Arven hjemme med IA-kullet, denne gangen var de alle i spannet. Vi var litt nervøse med tanke på at Tara kom i løpetid fredagen og Arven var forventet å komme i løpet av helga.

Da var løpssesongen i Norge avsluttet for vår del (selv om vi skal låne ut noen hunder til Pasvik Trail). Med en 1.plass og en 3.plass og 1.premie til alle hunder som kjørte merittering er vi godt fornøyde med resultatet.

Etter en rimelig hektisk måned med mange løp skal vi endelig kjøre det siste, Bergeby 110km. Hundene og musher Andreas har hatt en bratt læringskurve så får vi se hvordan det går

Vi skulle egentlig kjøre 60km, men som følge av skader og dårlig mage fra forrige løp byttet vi til 20km RNB1.

Denne helga var det klart for Gold Rush Run, sesongens lengste løp for oss. Ting gikk definitivt ikke etter planen, men vi er likevel fornøyde med turen. Kazan, Letta og Butler fortjener ekstra stor heder for en fantastisk innsats som lederhunder.

12.01.2024 – Vi startet hjemmefra helt etter tidsplanen. Vi hadde en tenkestopp før vi kjørte og kom ikke på noe som vi hadde glemt, her hadde vi selvsagt overvurdert våre egne evner. Følgende ting var gjenglemt: Toalettsaker, sokker til Carina og kaken til premieseremonien som vi bakte. Dette kom vi på sånn ca. midt mellom Nordreisa og Alta. Vi...

Siste innspurt

29.12.2023

Vår siste innspurt går med til å kjøre turister i julen og på nyåret.

Vi har hatt 2 helger med besøk og trening. Først ute var Tanya og Inger-Lise, neste var Trond-Arne.

Lille rolige ville Vinga er kommet i hus. Hun oppførte seg eksemplarisk på hjemturen.

Med dommerbytte bare noen uker før visste vi at denne utstillingen ikke kom til å gå vår vei. Det viste seg å stemme på en prikk.

Høstens andre og siste samling. Vi kjørte hjemmefra allerede tirsdag og fikk noen dager med litt malingsarbeid på hytta før samlingen. Hundene fikk dermed mye trening på oppstallingswire, noe vi anser som veldig viktig.