Nyheter

Vi valgte å ta med Zuko og Ursa på Utstilling i regi Svensk Polarhundklubb i Piteå. Ettersom det er mangelfullt med utstillinger i Norge som har gode dommere tok vi derfor turen sørover.

Chygge var hos Anicura Finnsens den 03.05.2023 og tok HD-røntgen. Svaret fra NKK kom 04.05.2023 og hun fikk diagnosen A.

Vi startet sesongen med store forhåpninger om mange løp og mye morro. Det gikk ikke helt som planlagt.

Alapmoenløpet

02.04.2023

Vanligvis er det snømangel som er problemet, men ikke denne gangen. Det startet å snø dagene før løpet, og det var ikke små mengder. Løpet måtte derfor utsettes til søndag, noe som gjorde at vi måtte få plass til både barndåp og hundeløp samme dag.

Degen i dag ble brukt til langtur. Det er Carinas første langtur siden desember 2018, så dette er lenge etterlengtet

Det var mye frem og tilbake om hvilken klasse vi skulle kjøre. Vår opprinnelige plan var å kjøre 60km og låne bort 3 hunder til Trond slik at han kunne kjøre 20km, men som følge av Andreas' skulderskade ble det 3 spann i 20km. Dette førte til at Trond fikk nesten det samme spannet som Rislaløpet, Tanana ble byttet ut...

Beaskadas 2023

06.01.2023

Vi har flere ganger forsøkt å kjøre Beaskadas, men av ulike årsaker har vi ikke fått det til før i år. Vi var veldig spente da dette var det lengste løpet vi hadde kjørt hittil og vi ikke følte at vi hadde fått trent optimalt. I tillegg har Andreas problemer med venstre arm og vi var ikke sikre på om...

Den 20.09.2022 reiste Chygge til Sørreisa for å delta på jakta 2022. Tidlig på morgenen den 25.09.2022 var hun og Helge ute i skogen, Chygge hadde masse å lære.

For oss ble dette årets siste utstilling. Valget på hvem som skulle stilles var vanskelig, bortsett fra Iroh var det ingen som var helt sikre før dagen vi meldte på. Det endte med at Iroh, Ursa, Becket, Tara og Chygge ble påmeldt. Beklageligvis røytet Ursa all underullen uken før vi skulle stille, så hun ble ikke med.

Vi har tatt turen til Evertmoen for høsttsamling. Ettersom hundekassen ikke var ferdig bygget til samlingen i Alta utgikk dessverre denne, derfor ble jomfruturen tatt til Evertmoen.