Nyheter

Parring mellom Nilsa og Tanana er gjennomført. Nå venter vi i spenning for å se om det blir valper. Vi har planer som å beholde 2 valper selv og det vil etter all sannsynlighet være noen for salg.

Da var nok en regnfull utstilling i Tromsø gjennomført. Godt fornøyd med helgas resultater. Tusen takk til Julia Sofie Sørum Bjørklund som var handler for Tanana begge dagene.

Året 2020

10.03.2021

Dette har vært et annerledes år. Vi kan vel si det sånn. Alle vil vel huske 2020 som det året Norge stengte. Det vil nok vi også, men vi vil også huske dette som året da hundekjørere måtte gi bort hundene sine fordi den økonomiske støtten uteble. Vi driver ikke med turister, men det betyr ikke at vi ikke blir...

Denne sesongen har vi bare hatt ett løp i sikte. Bergebyløpet, men som følge av corona ble dette avlyst. Dette var en skuffelse for oss men det er alltids neste år.

HomeRun Race

08.02.2021

Da hadde vi deltatt på årets første løp. Dette løpet var et hjemmeløp og helt uoffisielt, vi kjørte i våre egne treningsløyper.

Treningen 2020

14.01.2021

Treningen 2020. Hva kan sies om den? Annet enn at vi ikke har SNØ. Vel jeg har klart å lire ut av meg en hel del, så det er bare å lese om man har tid. (Og ja, jeg vet at bildet er av sledetur, men helt alvorlig, det er så mye finere enn barmark i en frossen skog)

Parring mellom Vossasvarten's C'Tundra og Skogodden's Pondus er gjnnomført. Vi venter i spenning for å se om det blir valper.

Vi bestemte oss for at vi trengte litt avveksling fra Skibotn og tok turen opp til Leif Herleiksplass i Verangerbotn

Rashka 1 år

18.06.2020

Lille Rashka er plutselig blitt stor. Løper i spannet og alt. Hun liker kos og lange turer på stranda når som helst. Hun har alltifd vært en rolig og kosete hund. Gratulerer med dagen Rashka :)

Meta 1 år

18.04.2020

Vår herlige Meta fyller 1 år i dag. Hurra for henne og alle hennes kullsøsken. Vi vil i den anledning dele noen biler som vi mener representerer hennes persolighet best.