Nyheter

Parring mellom Vossasvarten's C'Tundra og Skogodden's Pondus er gjnnomført. Vi venter i spenning for å se om det blir valper.

Vi bestemte oss for at vi trengte litt avveksling fra Skibotn og tok turen opp til Leif Herleiksplass i Verangerbotn

Rashka 1 år

18.06.2020

Lille Rashka er plutselig blitt stor. Løper i spannet og alt. Hun liker kos og lange turer på stranda når som helst. Hun har alltifd vært en rolig og kosete hund. Gratulerer med dagen Rashka :)

Meta 1 år

18.04.2020

Vår herlige Meta fyller 1 år i dag. Hurra for henne og alle hennes kullsøsken. Vi vil i den anledning dele noen biler som vi mener representerer hennes persolighet best.

CA-Kullet

03.03.2020

Da har vi fått bekreftet at Arven er drektig. Det ble oppdaget minst 4 valper på ultralyd.

C-Kullet

24.02.2020

Tundra har vært på ultralyd og fått bekreftet drektighet. Blir spennende å se hvor mange hun får denne gangen da hun har vært vanskelig å telle valper på tidligere.

Parring gjennomført mellom Vossasvarten's C'Tundra og Muste. Nå ventes det i spenning for å se om Tundra blir drektig. Dette vil være Tundras siste kull.

Etter mye arbeid over lang tid, snøsmelting (portene var selvfølgelig på fjellet UNDER all snøen) og frakt fra Bjørga til Skibotn kan vi herved erklære løpegården som ferdigstilt!

Meta er en liten hvit dott som er flyttet inn til oss. Meta er fra Ispoten Siberian Husky på Senja.

Arya & Ghost

24.03.2019

Da var de to siste tilskuddene til flokken vår kommet i hundegården. Tidligere eier David reiste nordover med dem og vi fikk en helg sammen med fine turer på slede og til fots.

Det ble en flott treningstur med unghundene i lead. Soica og Arven er ganske flinke selv om Arven ikke helt forstår hvorfor vi skal gå dit far sier.