Chygge

NO44754/22

Lille Chygge kom til Skibotn fra Rolf og Unni Johansen i Lyngen. Chygge er en tøff liten tispe, selv om Apollo var litt skummel i starten. Hun er en rolig liten frøken, men synes også det er mye spennende ting man kan se på. Hun har allerede vært i løpegården (uten huskyer) og var såpass tøff at hun turde å lukte på Kazan gjennom nettingen. 

Nå som hun er blitt varm i trøya er ingen husky for stor eller vill. Alle kan legges i bakken (tror hun) med de riktige teknikkene. 

Chygge har fått lære at man må oppføre seg. Huskiene er flinke til å si ifra dersom hun er litt vel rampete, men på tross av at de er mye større er de veldig forsiktige og hun får en mye mykere behandling enn de nesten jevngamle huskyvalpene. 

Chygge har vært med på alt siden hun kom til oss og er en trygg valp. Vi har trent litt lydighet, noe hun er veldig flink til. Det neste som står på tapeten er sportrening noe alle gleder seg til.

Chygge er en veldig entusiastisk hund. Det er ingenting hun heller vil enn å gjøre nøyaktig som vi vil, men det er ikke alltid hun helt forstår hva hun skal gjøre. Hun er en ivrig jakthund og har i løpet av høsten gått inn på flere elgfall uten antydning til usikkerhet i forhold til dette. Hun har noen ting hun må trene på fremover, fokusering på hva vi holder på med er en ting da hun er svært observant og kan av og til glemme hva hun skulle gjøre dersom det kommer en lavtflygende kråke.


StamtavleMeritter

Utstilling

Utstillingsid 220176 her fikk Chygge HP BIR (valpeshow)