F-Kullet


Foreldre


Stamtavle


Født: 16.01.2020

16.01.2020 

Tundra fikk 4 valper. 3 tisper og 1 hannhund. Det var stor variasjon i fødselsvekt. Valpene må overvåkes døgnet rundt slik at de 2 minste også får i seg melk. Tundra er en flink mor og passer godt på valpene sine. Den ene av de små tispene er mye tynnere enn de andre og vi er bekymret for at hun ikke klarer å ta til seg næring

18.01.2020 

Etter 2 døgn med intenst arbeid ble vi nødt til å gi tapt. Den minste tispa klarte seg dessverre ikke. Veterinæren mente hun ikke var ferdig utviklet og derfor ikke kunne fordøye melken. Det er veldig trist når slikt som dette skjer, men det er ikke uvanlig i følge veterinær. De andre valpene er i fin form og vokser jevnt. Hannhunden fremdeles størst.

28.01.2020 

Valpene vokser og vokser. Hannhunden er blitt mye større enn de 2 tispene. Han har forsøkt å komme seg på bena allerede, men er nok litt for ustø enda. Regner med at de får øyne snart og da pleier det å bli mer fart i valpekassa. Har tro på at tispene får mer fart enn hannhunden, men man vet jo aldri.

04.02.2020

Fotografering av valpene. De er ikke lette og ta bilde av akkurat, enkelte synes det var likegreit å løpe avgårde. Etter litt styr ble det noen fine bilder.

Caiza
Caiza
Luna
Luna
Loke
Loke

11.02.2021 

Valpene er blitt mye større på bare 1 uke. De er nå flyttet inn i stua, Tundra var ikke helt enig i starten men nå har hun funnet seg til rette på saueskinnet ved siden av valpene. Valpene har startet å utvikle egne personligheter og er veldig morsomme å se på når de leker i kassa. 

16.02.2021

Nå er navnene endelig bestemt. De er blitt store og fine. Caiza 1230g, Luna 1404g og Loke 1730g. Slik det er ut nå kommer Loke til å nå 2kg om ikke så alt for lenge. De er flyttet inn i stua og er veldig opptatte av oss mennesker. De ber ofte om oppmerksomhet og vil ha mye kos. 

Caiza
Caiza
Luna
Luna
Loke
Loke