J-KulletStamtavle


Født: 27.06.2023

27.06.2023

Taiga startet dagen med å grave et stort hull i plenen, det var det første tegnet på at valpene var på vei. Taiga fikk komme inn i valpekassen og første valp kom til verden utpå kvelden, da andre kom i forholdsvis rask rekkefølge. Det ble 4 tisper og 1 hannhund totalt. Både mor og valper fant roen og valpene ble veid mens mor var ute en rask tissetur.

12.06.2023

Valpene vokser i rasende fart. Taiga er som vanlig en flink mamma og passer godt på dem og vil helst ha dem for seg selv enda. Selv om Taiga helst ser at valpene får være i fred sier hun ikke nei takk til kos selv og ligger glatt på fanget mens hun har oversikt over valpekassa.

19.07.2023

Nå som valpene har både øyne og kan bevege seg sånn noenlunde kontrollert er det litt mer fart i kassen. De løper etter mamma Taiga for å få mat, selv om de akkurat har spist. Noen viser interesse for å få oppmerksomhet fra oss mennesker, mens andre igjen foretrekker å sove.

01.08.2023

Valpene hadde sin første tur i valpegården. Litt styr med huskyer brydde de seg lite om, de var alt for opptatte av å fange skolisser. Taiga fant for ut at hundehustaket var et fint sted å holde oversikt mens valpene lekte. De tøffeste av valpene fant fort ut av det gikk ann å bjeffe på huskyene, noe som tydeligvis var veldig gøy.