Kazan

NO57414/17

Kazan kom til oss fra Burfjord og Charlotte Martinsen. Kazan og Arven fant straks tonen og de finner på mange rampestreker sammen. Kazan er en leken tispe og har utviklet seg fra å være litt sjenert til å bli veldig folkekjær. Hun er et skikkelig kosedyr som gjerne ligger på fanget og sover mens vi ser på TV. Kazan liker seg også godt i hundegården, her kan hun leke med de andre hundene og jakte på kråker (selv om hun aldri fanger noen). Hun er litt pratsom når det skal fores, spesielt om frokosten kommer klokken 9 istedet for klokken 8. Kazan liker også kattene svært godt, men ikke nødvendigvis som mat. Hun logrer og er glad når hun ser dem, men om de ikke vil være sammen med henne legge hun seg ned og sover.  Hun er veldig omgjengelig med alle uansett rase og art. 

I en svært ung alder er Kazan blitt en veldig flink lederhund. I sin første trenings sesong har hun vist seg å bli en hund man kan stole på i lead, hun har lært fort av Misha og disse 2 utviklet seg til å bli et dreamteam. Desverre mistet vi Misha alt for tidlig og Kazan ble derfor ikke ferdig opplært.

Kazan er som voksen hun blitt vår hovedleder. Hun fungerer i alle værforhold og blir veldig sjeldent distrahert fra sin oppgave. Hun er dermed blitt ansvarlig for å trene opp de yngste, noe hun håndterer uten problemer. I flokken krangler hun ikke, fungerer som megler mellom de andre og driver med oppdragerrolle. 

Kazan har sesongen 2020/2021 blomstret opp. Hun har endelig fått en støttespiller i Tanana som gir henne den selvtilliten hun trenger for å virkelig få utnyttet potensialet. Selv om Tanana og Kazan ikke alltid er helt enige om hvor de skal gå fungerer de sammen som lederteam.


Født: 01.10.2017

Størrelse: 22kg

Posisjon: Hovedleder


Stamtavle


Meritter