Arya & Ghost

24.03.2019

Da var de to siste tilskuddene til flokken vår kommet i hundegården. Tidligere eier David reiste nordover med dem og vi fikk en helg sammen med fine turer på slede og til fots.

Ettersom flyet landet sent på fredagen ble Arya & Ghost med inn for nattet. Riktignok ble de med inn begge nettene og sov i senga til David. Vi tok dem ut til foringen på lørdags morgen, veldig tidlig. Dermed ble det også en tidlig sledetur, noe som var greit for da fikk vi med oss morgensola. 

David kjørte 4 hunder mens Andreas kjørte 6 hunder. Det ble en kort tur ettersom Arya og Ghost ikke er like godt trent som de andre, bare noen hadde fortalt det til dem. Planen var å kjøre 9km, ta en god pause med snacking av både hunder og folk. Men som filmen under viser var ingen særlig slitne

Vi klarte også å få inn en gåtur/joggetur på søndag før David måtte dra hjem. Selv med kjetting ble det mye kraft. 

Vi er veldig glade for at vi har fått Arya & Ghost er kommet til oss. Vi ser mye potensiale i begge og gleder oss virkelig til turene vi kommer til å få med disse to jentene i spannet. Vi gleder oss også til å få besøk av David og familien.