Byggeprosjekt

15.07.2018

Mye aktivitet ute har ført til liten aktivitet på hjemmesiden. Så her kommer en oppdatering på sommeren hittil.

Med utvidelse av hundeflokken følger bygging av hundegård og tilhørende hus. Vi valgte å legge armeringsmatter i bunnen siden hundene graver som de siberians de er. Ettersom jord blir til gjørme er det bedre med nett i bunn så vi slipper at alle hundene blir sort-brune. 

Vi har ikke bygget hundegård tidligere så dette ble en ny utfordring. Gikk bedre enn forventet. Vi greide å få alt dit det skulle, og sluttresultatet ble ikke så ille heller.

Hundehus ble det også. Vi har brukt europaller i plast som bunn. Råtner ikke og er enkelt å bygge på. Husene blir også veldig solide og varer lenge. Vi har et fra før som har overlevd en stund nå. Mye skruing men med maskin går det bra, selv om Carina ikke husket å lade batteriene (Andreas reddet dagen).

Hundene virker iallefall som om de liker husene. Selv uten tak. Taiga er på besøk i Skibotn og inspiserer huset. Som amatørsnekker blir det ikke 100% bent, men heldigvis er ikke Taiga så streng. Bare det er tett og hun kan gå ut og inn som hun vil er hun fornøyd. Så husene besto inspeksjonen på tross av litt feil vinkler i hjørnene.

Taket ble veldig bra Kazan var raskt ute å teste sikkerheten og komforten. Virket veldig fornøyd. Vi var heldige å få hjelp til innspurten så alt ble ferdig før Soica kom til gården

Så etter flere uker med veksling mellom, arbeid og hundegård er vi endelig ferdige med 3 nye hundegårder, så nå er det over til oppgradering av de gamle.