Høstens trening er i gang

18.08.2017

Vi har (endelig) fått startet opp med høstens trening. Det betyr flere og lengre turer i de flotte omgivelsene rundt hjemmet i Skibotn.

Vi har en utfordring når det gjelder Lupin. Ettersom han er valp kan han ikke gå i full trening med de voksne hundene, noe som i og for seg ikke ville vært et problem hvis det ikke hadde vært for Lupins uviilighet til å være hjemme. Ved forsøk på å ta en voksen hund på tur og la de to andre være hjemme blir det høylytte protester fra det minste holdet aka Lupin. 

Så da blir det til at alle hundene må være med, noe som fører til kortere turer. Lupin er flink som baktropp, men fokus er noe som mangler. Misha gjør en utmerket jobb som lederhund, mens DeeDee fortsatt ikke forstår konseptet høyre og venstre.

Men noen turer med bare voksne har det blitt. Misha har for første gang fått gå i storspann, det gikk over all forventning. Vi fikk være med Skibotn Husky (som har "litt" flere hunder enn oss) på trening, dette var Andreas' første tur med storspann så to stykker fikk testet seg. Misha fikk god kritikk fra SKibotn Husky, på tross av at hun ikke var den som dro hardest i spannet.