Høstsamling Alapmoen 2021

05.09.2021
Vanning etter dagens tur
Vanning etter dagens tur
Nanook og Tanana
Nanook og Tanana

Endelig er det kaldt nok til at vi kan kjøre hundene på dagtid, noe vi alle setter stor pris på. I helga trente vi på Alapmoen og fikk noen døgn i telt.

Heike koser seg
Heike koser seg

Vi fikk flere fine turer med forskjellige utfordringer. Passeringer gikk som en drøm da Tanana, Kazan og Nanook ikke brydde seg stort om de vi møtte.

 Elvekryssing var litt komplisert ettersom det var 3 alternativer veier å velge i, men når vi fant ut hvilken vei som var den riktige gikk det ganske bra.

Vi kjørte Nanook i lead alle rundene, men byttet litt på Tanana og Kazan. Veldig imponert over Nanook som har blomstret opp til å bli en flott lederhund.

Med 2 høyløpske tisper trodde vi at hannhundene skulle få problemer, men der ble vi positivt overrasket da alle 3 arbeidet helt som vanlig.

Unghundene var veldig fokuserte hele helgen selv om det var veldig forstyrrende med mange spann som kjørte rundt hele tiden. Spesielt Iroh synes det var veldig urettferdig at han ikke fikk være med på alle turene som ble kjørt. 

På lørdagskvelden fikk vi kjøttsuppe av klubben og foredrag av Harald Tunheim. Begge deler falt i smak.

Alt i alt var det en fin helg på tross av mye regn. Vi setter stor pris på at noen orker å organisere slike samlinger og håper vi får til å komme neste år også.