Høstsamling i Dividalen

04.09.2017

Høstens samling i Dividalen ble en flott opplevelse.  Vi overnattet ved Lillevann, på hytta til Øverbygd Jeger og fisk. Mulighet for å kjøre helt frem var velkommen da Carina gikk på krykker og det ellers ville blitt mye bæring på Andreas.

Foto: Silje Mari Eriksen, Ispoten SIberian Husky
Foto: Silje Mari Eriksen, Ispoten SIberian Husky
Lupin og Misha venter på DeeDee. Klar for tur
Lupin og Misha venter på DeeDee. Klar for tur

Med bare 3 hunder hadde vi det minste spannet, men det var ikke noe problem. Misha og DeeDee fikk være med en tur i spannet til Cathrine Kristoffersen med Carina som ballast. Misha syns enda det er litt skummelt i stort spann, men med litt øvelse går det nok helt fint. DeeDee er en rutinert spannhund og jobber som alltid svært godt.

Lupin fikk naturlig nok ikke være med på de lange turene, men han fikk likevell testet seg på noen korte turer. Det var veldig mange hunder å se på så Lupin var ikke den beste trekkhunden akkurat. Kunne jo være nån ville leke.

Andreas fikk prøve seg som hundekjører med storspann. Etter å ha vært ballast på 12-spannet til Jonny Mikalsen fra Ispoten Siberian Husky fikk han kjøre spannet tilbake til hytta. Om Andreas ikke var bitt av basillen før, så er han det iallefall nå. Så stor takk til Ispoten :)

Vi var heldig med været og kunne sitte ute ved bålet mellom treningene. Grilling og hundeprat gjorde det ekstra hyggelig. Vi hadde en fantiastisk helg og traff mange nye folk og hunder.