Kos med valper og voksne

29.01.2018

Kom oss endelig på tur med valpene. Har vært dårlig føre med mye is og vind. Ikke akkurat en god kombinasjon.

Vi startet ut med valpene Arven, Kazan og Lupin. Lupin trenger litt ekstratrening da han ikke har helt den trekkmentaliteten som de andre. Derfor måtte han pent trekke kjetting. Lupin har ikke noen problemer med å trekke kjettingen, men det er et stort problem å gå i rett linje. Arven og Kazan jobbe som bare det i selen, men de er enda unge så vi vil helst ha dem løse slik at de ikke får noen skader. De er begge to flinke på innkalling så har ikke problemer med å få dem inn igjen.

Vi krysser bor på turen. Lupin synes fortsatt den er skummel, selv etter utallige kryssinger. Nå skal det sies at man ser rett ned i elva, og at brua til tider gynger. Jentene hadde ingen innsendelser på å krysse.

Vel hjemme ble det litt hvile med søvn for de minste før vi gikk ut til de voksne for å leke. Mange lyder da vi har 2 hunder som "prater". Misha og Arven er veldig høylytte. Ironisk nok er Arven dypere i stemmen enn begge hannhundene. Kalrte mot alle odds å få akke hundene (og Andreas) på samme bilde.