Ny hund i hundegården

11.11.2017

Da hadde vi vært på Storslett og hentet vårt nyeste flokkmedlem. Han heter Kenai og er 2 år gammel. Vi har kjøpt han fra May Hilde Gamst, som har drevet med Siberians i flere år. 

Aller først må det vel sies at Kenai er den store hunden ikke den lille. Vi hadde en ekstra passasjer med sørover som skulle til Oslo med fly. Anna er fra oppdrettet til Charlotte Martinsen og det var på hengende håret at Anna kom seg sørover, Andreas mente vi kunne beholde henne.

Kenai var en god støtte for en liten valp på tur. Det virket som om han synes det var helt greit å være sammen med henne i buret, og var veldig obs på hvor Anna befant seg når vi luftet dem.

Kenai og Andreas fikk straks veldig god kontakt, og det ble vel bestemt ganske umiddelbart at Kenai kom til å bli hos oss.

Første møtet i hundegården var noe høylytt. Det var ikke Kenai sin feil, men DeeDee som tok helt av når hun fikk treffe Kenai. DeeDee ble litt overivrig når det kom en stor hannhund inn til henne og Kenai fikk ikke luktet på henne da hun løp rundt som om hun skulle være en liten valp og ikke en voksen tispe på over 6 år. Kenai var ikke helt sikker på hvordan han skulle håndtere henne, men fant ut at det beste var å overse henne og markere på trær istedet.  

Andreas fikk seg en liten tur på kvelden med Kenai. Det var mye spennende her i elgland og Kenai hørte visst mange lyder i skogen. 

Kveldsmaten gikk ned på høykant, og hundehuset var også godkjent. Naboen derimot kunne han nok vært foruten. En liten (stor) Lupin som ikke helt har forstått det med personlig luftrom.