Lupin er kommet til Skibotn

26.05.2017

Da har vi vært i Bjerkvik og hentet det nye familiemedlemmet. Lupin fant straks tonen med DeeDee og de to koste seg i bilen mens vi spiste middag med oppdretter og papirarbeidet ble unnagjort.

Bilturen hjem gikk over all forventning selv om noen (skal ikke nevne navn) helst ville ha Lupin på fanget i forsetet. Vi hadde flere stopp på veien, men Lupin virket mer irritert for å måtte gå ut av buret enn gla for å få strekke bena.

På veien hjem stoppet vi på Mellem gård for å kjøpe egg. Lupin fikk en oppdagelsesferd rundt på tunet og å stallen og det virket som om det var en fin opplevelse. Dyrene på gården er vant med hunder så de var rolige og Lupin var eksemplarisk

Da vi kom hjem til Yttervika fikk Lupin hilse på katten, Tinka. Tinka er vant med valper og setter dem kjapt på plass. Lupin ble heller ivrig i den sosiale omgangen, men Tinka tok dette helt med ro.

Vel hjemme i Skibotn tok vi Lupin på første treningstur. Det vil si, vi og de voksne hundene trente, Lupin løp rundt å gjorde ugagn og når han ble sliten fikk han haik med Andreas. Det ble en fin tur, Lupin fikk mange små utfordringer å mestre. Andreas fikk nesten et hjerteinfarkt da Lupin løp over en høy bro og ikke var helt stø på beina. Alle, dyr som mennesker kom seg trygt hjem.