Siste innspurt

25.02.2018

DA var vi kommet til siste innspurt før Herringen trail. Vi har Selma og May Hildur fra Kari Eldby på besøk. May Hildur skal gå i vårt spann mens Selma skal være i Margareth Berntzens.

Misha & May Hildur, Selma & Chena, Kenai & Lupin
Misha & May Hildur, Selma & Chena, Kenai & Lupin
Chena liker rosa
Chena liker rosa

Vi har lite snø nede i Skibotn, derfor må vi komme oss opp i dalen. Heldigvis er det godt med snø og løyper her oppe. Vi kjører ut fra en parkeringsplass og kjører oppover. Merkelig nok er det oppover når vi kjører ned også.

Har vært deilig med 6 hunder i spannet. Ikke så mye løping i bakkene, noe som gjør at Carina også kan kjøre med nyoperert kne. 

Misha har fått prøve seg som hovedleder i stort spann, noe hun har taklet veldig bra. Vi har lenge trent på å snu, men Misha har aldri snudd et så stort spann før. Fikk meg en overraskelse når hun ikke bare snudde spannet, men tok en stor sirkel slik at det ikke ble surr i liner. 

Første turen med alle 6 skulle Selma og May Hilur gå bak. Vi måtte imidlertid bytte ganske snart da Lupin bokstavelig talt gikk baklengs i spannet for å se på dem. Når Lupin gikk bake og May HIldur i piont sammen med Chena gikk alt mye bedre.

Ble en tur på 14km første dagen og 18km andre dagen. Hadde det vært opp til May Hildur hadde vi gått enda lengre når vi kom til parkeringen.

Vi gleder oss til å kjøre Herringen med disse flotte hundene. Vi satser på å komme igjennom løypa, om vi er så heldige å få merittering er det er stort pluss.