TromsQuest 2017

21.01.2017

Tradisjonen tro stiller vi opp på snørekjøringskonkurranse på TromsQuest. Havnet ikke på topplista, men hundene var veldig flinke :)

Carina og Misha
Carina og Misha

Mye av grunnen til at vi stiller er at hundene skal venne seg til settingen. DeeDee har vært med på mange løp og vet hva det går i, men dette ble Mishas første løp. Mye av fokuset gikk derfor med til at hun skulle lære å forholde seg rolig, noe som gikk over all forventning. Det er dermed ikke sagt at hun ikke var interessert i de startende spannene. Fullt fokus på Misha fra første til siste spannet, DeeDee og Tundra lå i bilen og sov.

Misha og Andreas
Misha og Andreas
Ikke helt god planlagt mplgang
Ikke helt god planlagt mplgang

Snørekjøringen gikk veldig bra. Carina kjørte Misha mens Andreas kjørte DeeDee. Det var både Misha's og Andreas' første konkurranse og av de to var det nok Andreas som gjorde det best. Misha kunne nemlig ikke forstå hvorfor vi skulle kjøre uten DeeDee, noe som resulterte i at det gikk heller sakte. Målgangen ble noe forvirrende for Misha da hun endelig fikk se DeeDee igjen og vi skulle gå noen meter til. Andreas og DeeDee klarte seg mye bedre til tross for at Andreas aldri hadde snørekjørt før.