VIP Dogwear / Adventsløp

19.12.2021

Da hadde Andreas fullført helgas digitale løp på 75 km. Det ble en del tyngre enn forventet da værgudene bestemte seg for å svare på bønnene om snø.

Det kunne virke som om all snøen som er spart opp i oktober og november skulle komme i løpet av disse 2 dagene. Sporene som ble brøytet opp i går av Andreas og hundespannet var helt borte i dag. I tillegg snødde det såpass tett at de sporene som ble laget i dag snødde igjen når spannet kom på retur. Det har altså vært tilnærmet 75km brøyting i tung, våt nysnø. På toppen av dette kom overflatevann og nediset slede som førte til dårlig gli. Et tungt løp kan man jo kalle det. På grunn av rasfare og dårlig sikt valgte Andreas å kjøre i kjente løyper. 

Men på tross av dette har hundene jobbet som helter. Er rett og slett imponert over hvor bra hundene har jobbet på så tungt føre. Alle måtte frem å brøyte i løpet av dagen og alle gjorde en fantastisk jobb. De var langt fra utslitte, Iroh og Zuko hadde til og med energi til overs slik at de kunne kjefte litt etter at turen var avsluttet. 

Vi håper at det blir noen normale løp, men håpet er lite da 2 av de 3 løpene vi hadde tenkt å kjøre er avlyst. Vi vurderer å kjøre Herringen Trail, men det er langt å kjøre for 20km løp. Dessverre er ikke Femund innenfor vårt budsjett dette året.

Nå får alle hunder tatt en velfortjent juleferie