Ispoten's Ceres Meta

NO44444/19

Meta kom til oss i juni 2019, vi hentet henne på Senja hos Ispoten Siberian Husky. Meta var den Carina falt for, selv om Andreas helst ville ha hannhund. Meta var ikke helt med på at hun ikke skulle være sammen med de 8 søsknene sine, men ettersom hun fikk sove i segna (gisp) så gikk det bra. Meta var godt sosialisert da hun kom til oss, men hadde aldri sett en helt svart hund før, så Tigra ble et lite sjokk, dramaqueen Meta kom virkelig frem da. Heldigvis gikk dette stadiet raskt over. Meta er en veldig sosial valp som elsker oppmerksomhet. 

Som unghund har Meta vist at hun kan trekke. Og ikke bare det, men hun har bevist at hun kan være en flink lederhund. Å gå sist er ikke noe hun liker, om vi går tur eller kjører med slede. Det er forran alle de andre hun helst vil være og sammen med Kazan får hun videreutviklet sine egenskaper. I flokken er hun omgjengelig og smisker med alle de som er eldre en henne.

Meta her i sesongen 2020/2021 vist at det bor en lederhund i henne, det er bare så skrekkelig vanskelig å konsentrere seg. Meta har ofte gått i lead, spesielt i spann nummer 2, men hun er enda litt umoden og klarer ikke helt å konsentrere seg om å gå foran. I point er hun upåklagelig og jobber som en helt men trenger enda noe trening for å bli en virkelig god lederhund. Hun elsker fart og vil alltid løpe fortere om dette er mulig.


Født: 18.04.2019

Størrelse: 18kg

Posisjon: Point, Spann, kan lede


Stamtavle


Meritter

Utstilling

Utstillingsid 201020 her fikk Meta G.UK

Utstillingsid 210327 her fikk Meta S.AK

Utstillingsid 211008 her fikk Meta G.AK