Rashka 

NO45299/19

Lille Rashka kom til oss høsten 2019. Hun var helt fra starten en bestemt dame som ikke likte å høre etter. Hjemturen gikk veldig bra på tross av mange timer i bil. Rashka tok dette pent, og Meta hjalp til med å være burvenn. Vel hjemme ble det ikke så mye avslapping før hun ble med på ny tur sammen med Meta. Dette synes hun var helt greit. Hun vil ikke ha kos med mindre hun bestemmer seg for at nå er tidspunktet. Helst når noen er nydusjet eller holder på med middagen. Hun bor sammen med Meta inne til hun blir stor nok til å være med de andre hundene.

Rashka har nå vokst fra å være en liten valp til å være en stor unghund. I spannet viser hun gode egenskaper. Vi har ikke hatt henne i lead da hun er en litt umoden type. Arven har drevet oppdragelse i spannet og Rashka har forstått at det ikke er noen vits i å leke når man jobber. Hun er godt integrert i flokken og er venner med alle. 

Rashka er i løpet av sin første sesong i spannet blitt en fast wheelhund. Hun arbeider svært bra sammen med sin makker Kenai og senere Soica. Hun er en ressurs i spannet som gir alt når det virkelig trengs.

Dessverre har Rashka fått påvist patellaluksasjon, dette medfødt. Hun er operert i begge knær og operasjoenen har gått bra. Vi håper at hun kommer til å kunne være trekkhund i fremtiden, men dette vil bare tiden vise. 

Rashka har i sesongen 2021/2022 vært i full trening. Hun har ikke hatt noen problemer med knærne etter operasjon, hun har vært på årskontroll og alt ser veldig bra ut. Beklageligvis har Rashka problemer med kulde som følge av at hun ikke har tett nok pels og er helt naken på magen. Vi kan derfor ikke ha henne med på lange turer i kulden, dette fungerer dårlig for både henne og oss. Rashka er en hund som elsker og trekke så å bli etterlatt hjemme når de andre drar er ikke noe hun setter pris på. Vi har bestemt at hun skal få flytte til en familie hvor hun kan være aktiv turhund. 


Født: 18.06.2019

Størrelse: 22kg

Posisjon: Wheel, spann


Stamtavle


Meritter

Utstilling

Utstillingsid 201020 her fikk Rashka VG.UK 1.UKK