CA-Kullet


Foreldre


Stamtavle


Dette er en parring vi har gjort i samarbeid med Vesterelva & Viddashusky. . Begge foreldrene er gode lederhunder, har gode poter og spiser bra.

Chase er fra Vesterelva og Viddahusky. Chase har alltid hatt god trekkvilje. Han har i senere tid også blitt en god leder. Han skal gå sitt første løp senere i år. Moren er USA-import og har fullført flere løp bl.a. Iditarod. Far har fullført flere løp bla. Finnmark 500 i 2012.

Arven er fra Vargevass kennel. Arven har fra første stund i selen gitt alt. Vi har denne sesongen hatt henne mye i lead. Arven startet i vårt spann på TromsQuest 2020, dette løpet ble ikke fullført som følge av feilbehandling fra arrangør. Arven sto å hoppet etter 5t hvile og ville kjøre videre. Begge foreldrene hennes har fullført flere løp og har tittelen SE (POLAR)CH


Født: 10.04.2020

09.04.2020

Arven fikk temperaturfall på formiddagen og var veldig urolig. Det kunne virke som om hun ville ha en hule å ligge i, så vi laget henne en av sto stoler og et teppe. Mye uro utover kvelden, men den nye fine "hulen" var godkjent som sted for valpefødsel. Carina tilbragte påfølgende natt sammen med Arven på gjesterommet, men ingen valper kom.

10.04.2020

Temperaturen til Arven startet å stige tidlig på morgenen og ca kl 0930 startet veene. Rett før 11 var første valpen født. En pinto-farget tispe på 430g. Arven roet seg noe ned når første valp var ute og det gikk ikke lang tid før valp nummer 2 var kommet. En grå hannhund på 460g. Arven tok en liten pust i bakken og det tok nesten 1t før neste valp kom. Han var en stor pinto-farget hannhund på 540g. Neste valp kom svært raskt, en brun og hvit tispe på 480g. Vi ventet for å se om det kom flere, men Arven var mye roligere og det virket ikke som om hun hadde noen igjen, men så feil kan man ta. Etter over 2t kom ei grå tispe på 440g så nå får vi se om det er flere valper som melder sin ankomst utover kvelden. 

11.04.2020

Nå har roen senket seg i valpekassa. Andreas har sovet inne på valperommet i natt og ingen nye valper kom. Så det totale antallet er på 7stk. 3 hannhunder og 4 tisper. De spiser godt og har lagt på seg ca 20g hver siden fødsel. Vi skal beholde 1 hannhund og 1 tispe selv. 1 hannhund skal opp til Vesterelva og Viddas husky i Finnmark. Det vil derfor være 3 tisper og 1 hannhund for salg.