Arven av Vargevass

NO55168/17

Arven kom til oss da hun var fylt 12 uker. Carina hentet henne i Sverige med bil og tok fly nordover fra Trondheim. Arven sov nesten hele turen. Vel hjemme ble hun kjent med Misha. Arven synes nok det var litt skummelt med så mye nytt på en gang, men det tok ikke lang tid før hun varmet opp å begynte å gjøre ugagn. Arven er en liten samler og tok raskt alle hundelekene med seg i kurven. Hun er en skikkelig koseklump men det skal skje på hennes premisser, ikke noe tvangskos takk. Hun er en høylytt frøken, om det er kjeft eller prat så får hun det ut. Hun er en forsiktig dame som ikke er overbegeistret for fremmede, om det er hunder eller mennesker er ikke så viktig.

Unghunden Arven er en god trekkhund og fungerer i alle posisjoner i spannet. Som lederhund trenger hun litt mer trening da hun lett kan bli ukonsentrert. Hun er startet å sette seg opp mot de voksne hundene, noe som gjør at hun er noe upopulær.

Arven har blitt mer voksen sesongen 2020/2021 og er med dette blitt en flott arbeidshund. Hun kan fortsatt til tider være ukonsentrert, spesielt om det er elg i nærheten, men alt i alt er hun en god trekkhund. Hun er en fartssetter i spannet og med henne og Kazan i lead går det unna i bakkene. I flokken er hun etter Mishas bortgang blitt den ubestridte ledertispe, selv om noen har prøvd seg. Arven er ikke en hund som har behov for å markere at hun er sjef, men er det likefult. 


Født: 10.09.2017

Størrelse: 22kg

Posisjon: Spann, point, kan lede


Stamtvle


Meritter