Nyheter

Endelig var det ferie for oss også. Ferien ble tilbragt på hytta i Bjørga hvor vi har flotte treningsforhold. Selv om det var litt regn ble det mange fine turer.

Lørdag 06.10.2018 hentet vi Uno på fergekaia i Skarberget. Opp tidlig og lang kjøretur på glatte høstveier ble rikt belønnet med en veldig fin og trivelig hund.

Da var årets lokalsamling i Dividalen overstått. På tross av at det er September hadde vi varme dager.

Valpeplaner

20.07.2018

Etter mye venting har Ruffian endelig fått løpetid. Planen er å parre henne med Ispoten's Ice Breaker Amarok av Ulveblikk.

Byggeprosjekt

15.07.2018

Mye aktivitet ute har ført til liten aktivitet på hjemmesiden. Så her kommer en oppdatering på sommeren hittil.

Nå er Soica kommet til hundegården vår. Han er kullbroren til Kazan og så langt virker det som om de har det samme rolige gemyttet.

Da var Herringen trail gjennomført. Med 2 lånehunder og eneste spann med treslede gikk det noe saktere enn de andre, men vi fikk mange nye erfaringer og klarte å nå vårt mål om snittfart på over 12 km/t.

Siste innspurt

25.02.2018

DA var vi kommet til siste innspurt før Herringen trail. Vi har Selma og May Hildur fra Kari Eldby på besøk. May Hildur skal gå i vårt spann mens Selma skal være i Margareth Berntzens.

Vi har vært så heldige å få låne Chena til Herringen trail i Mosjøen. Chena bor til vanlig hos Monica A. Sundset på Snykovet kennel.