Nyheter

Siste innspurt

25.02.2018

DA var vi kommet til siste innspurt før Herringen trail. Vi har Selma og May Hildur fra Kari Eldby på besøk. May Hildur skal gå i vårt spann mens Selma skal være i Margareth Berntzens.

Vi har vært så heldige å få låne Chena til Herringen trail i Mosjøen. Chena bor til vanlig hos Monica A. Sundset på Snykovet kennel.

Kom oss endelig på tur med valpene. Har vært dårlig føre med mye is og vind. Ikke akkurat en god kombinasjon.

Vi har fått konstatert at NO37200/13 N SE UCH VCH N SE J(B)CH Vossasvarten`s C Tundra er drektig. Tundra har gått 11 jaktprøver alle er 1 premier med et snitt på 87,8poeng Hun har vært på 7 utstillinger her har hun fått 7stk Exl. 1stk Ck. 6stk CERT og 6stk BIR Hun er godkjent kadaverhund og har bestått den...

Den 14. november tok Vargevass kennel kontakt med oss. Vi fikk tilbud om å kjøpe en tispevalp fra dem. Carina har stått på liste i flere år, og forventet ikke å få tilbud så raskt. Vi ble veldig positivt overrasket, og det var aldri et alternativ å takke nei. Dermed startet arbeidet med å få logistikken til å gå...

I forbindelse med jul holder vi en liten konkurranse. Vinnerne får et par Bjørgaskogenvotter hver. Konkurransen foregår på facebook sidene: Bjørgaskogen kennel - Norsk Elghund Sort og Bjørgaskogen Siberian Husky. Det er mulig å delta begge steder. Man deltar ved å like innlegget på våre facebooksider. Vinnerne trekkes i 24. Desember kl 12.00.

Da var årets første sledetur unnagjort. Med det nyeste flokkmedlemmet Kenai gikk det unna.

Da hadde vi vært på Storslett og hentet vårt nyeste flokkmedlem. Han heter Kenai og er 2 år gammel. Vi har kjøpt han fra May Hilde Gamst, som har drevet med Siberians i flere år.

Høstens samling i Dividalen ble en flott opplevelse. Vi overnattet ved Lillevann, på hytta til Øverbygd Jeger og fisk. Mulighet for å kjøre helt frem var velkommen da Carina gikk på krykker og det ellers ville blitt mye bæring på Andreas.

Vi har (endelig) fått startet opp med høstens trening. Det betyr flere og lengre turer i de flotte omgivelsene rundt hjemmet i Skibotn.