Nyheter

Da var årets første sledetur unnagjort. Med det nyeste flokkmedlemmet Kenai gikk det unna.

Da hadde vi vært på Storslett og hentet vårt nyeste flokkmedlem. Han heter Kenai og er 2 år gammel. Vi har kjøpt han fra May Hilde Gamst, som har drevet med Siberians i flere år.

Høstens samling i Dividalen ble en flott opplevelse. Vi overnattet ved Lillevann, på hytta til Øverbygd Jeger og fisk. Mulighet for å kjøre helt frem var velkommen da Carina gikk på krykker og det ellers ville blitt mye bæring på Andreas.

Vi har (endelig) fått startet opp med høstens trening. Det betyr flere og lengre turer i de flotte omgivelsene rundt hjemmet i Skibotn.

NM båndhund

14.08.2017

Tundra har deltatt på NM i båndhund for andre gang. Det gikk veldig bra og vi er svært fornøyde med 5. plass med 166 poeng.

Misha og Jamie

30.07.2017

Med kattunge i huset blir det mye bråk. Vi var ikke klar over at et så lite dyr kunne bråke så mye. Misha og Jamie er blitt gode venner på kort tid, og det blir ikke akkurat mindre bråk av det.

Carina og Andreas tilbragte sommerferien 2017 hjemme i Skibotn og dermed kunne Tundra være på en liten sommervisitt.

Nå som hjemmet i Skibotn er blitt en valpesone har vi ikke mye ro og hvile. Lupin er an aktiv (og høylytt) valp som ikke sover, men ligger på ladding.

Da har vi vært i Bjerkvik og hentet det nye familiemedlemmet. Lupin fant straks tonen med DeeDee og de to koste seg i bilen mens vi spiste middag med oppdretter og papirarbeidet ble unnagjort.

Etter ultralydundersøkelse er det konstatert at Tundra ikke skal ha valper. Det var synd da vi kjørte ca 300 mil for å få parret Tundra. Vi får prøve på nytt ved neste løpetid som trolig blir i November en gang.